Handig geregeld tijdens uw reis

extra handig

Boek extra diensten bij 

COVID-19 Sneltest

Ga vertrouwd op reis in de wetenschap dat u geen Corona heeft. Een sneltest op basis van een eenvoudig af te nemen bloedmonster (Lungene sneltest) of een speekselmonster (Joinstar sneltest) geeft binnen 15 minuten uitsluitsel. Geschikt voor volwassenen én voor kinderen.

Meer informatie

 

Travelpack

Bestel eenvoudig een travelpack bij uw reservering: mondkapjes en handdesinfectiegel in een handige reisverpakking.

Meer informatie

 

Onderhoud nodig?

Heeft u weinig tijd om uw auto weg te brengen voor onderhoud? Het komt nooit uit uw auto een paar dagen te moeten missen. Dat kan handiger!

Wij hebben partnerships met BMW Dubbelsteyn, Porschecentrum Rotterdam en Möller Autoschade. U kunt bij een valet parkeerdienst optioneel aanvinken dat u contact wenst met een onderhoudsbedrijf. Wij brengen uw auto dan tijdens uw reis weg voor onderhoud. En natuurlijk brengen we de auto weer bij u terug als u arriveert. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Als u de optie voor onderhoud aanvinkt, gaat u ermee akkoord dat wij uw contactgegevens aan het betreffende autobedrijf doorgeven. Zij zullen contact met u opnemen en uw wensen voor het onderhoud met u bespreken. Wij spreken daarna met het autobedrijf af dat uw auto daar gebracht en weer opgehaald wordt tijdens uw reis. Voor verdere vragen over het onderhoud kunt u terecht bij het autobedrijf.

Omdat we uw auto moeten verplaatsen en dus uw sleutel nodig hebben, is deze service alleen beschikbaar bij valet parkeren.

Sterretje in uw ruit?

U weet natuurlijk dat u een sterretje zo snel mogelijk moet laten herstellen. Maar daar tijd voor vinden kan lastig zijn. Daarom kunnen wij  een sterretje meteen voor u laten reparen als u een valet parkeerdienst boekt. Wij brengen uw auto naar Autotaalglas, en natuurlijk weer bij u terug als u aankomt. Vink de optie ‘ruitreparatie’ aan bij uw reservering, dan regelen wij de rest.

Omdat we uw auto moeten verplaatsen en dus uw sleutel nodig hebben, is deze service alleen beschikbaar bij valet parkeren.

Wasservice

Komt het er maar niet van uw auto te wassen? Wij regelen het voor u. Vink tijdens de boeking voor uw valet parkeerdienst aan dat u uw auto wilt laten wassen. Wij zorgen dat uw auto kundig van buiten met de hand gewassen wordt en binnen wordt hij gestofzuigd. De prijs varieert, afhankelijk van de grootte van uw voertuig.

Omdat we uw auto moeten verplaatsen en dus uw sleutel nodig hebben, is deze service alleen beschikbaar bij valet parkeren.

Ontbijt

Vindt u het fijn om bij uw aankomst terug op Rotterdam The Hague Airport eerst te ontbijten? Weet u al dat u thuis een lege koelkast zult vinden? Kies dan voor onze extra ontbijtservice, en dan staat er in het Worldhotel Wings een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Geniet nog even van een heerlijke kop koffie of gemberthee en een laatste moment van ontspanning voor u huiswaarts rijdt.  

Elektrisch laden

Rijdt u elektrisch? Wij zorgen dat uw auto bij uw terugkeer volledig opgeladen is. Vink gewoon ‘elektrisch laden’ aan bij uw reservering, en wij regelen alles. Omdat we uw auto moeten verplaatsen en dus uw sleutel nodig hebben, is deze service alleen beschikbaar bij valet parkeren.

Parkeren goed geregeld

Wij gaan altijd met uiterste zorg met uw auto om.

Z

Ervaren chauffeurs

Z

Toegankelijk voor mindervaliden

Z

Elektrisch laden mogelijk

Z

Laat uw auto meteen wassen of onderhouden

Z

Kinderzitje aanwezig

Onze partners