Reist u vanaf Eindhoven Airport?

Bereken uw prijs en reserveer meteen

Boek makkelijk en snel online,
of bel naar +31 (0)6 57 54 51 66.

”Reserveren”
Ik vertrek vanaf
Parkeer- en retourdatum

start uw reis extra luxe

Valet parking

U rijdt naar het het terrein van Eazzyparking, Eindhoven. U parkeert uw auto en geeft binnen bij de balie uw autosleutel af. Dan steekt u meteen de straat over naar de vertrekhal om in te checken. Intussen brengt een ervaren chauffeur uw auto naar een ander parkeerterrein voor de duur van uw reis. Bij terugkomst staat uw auto al op u te wachten. Met de QR-code van uw reserveringsvoucher krijgt u uw sleutel bij de balie terug en rijdt naar huis.

Parkeren goed geregeld

Wij gaan altijd met uiterste zorg met uw auto om.

10 Km garantie

Keurmerk Kwaliteitszorg Parkeren

Laat uw auto meteen wassen of onderhouden

Kinderzitje aanwezig

parkeert u liever zelf?

Shuttleservice

U rijdt naar het het terrein van Eazzyparking, Eindhoven. U parkeert uw auto en geeft binnen bij de balie uw autosleutel af. Dan steekt u meteen de straat over naar de vertrekhal om in te checken. Intussen brengt een ervaren chauffeur uw auto naar een ander parkeerterrein voor de duur van uw reis. Bij terugkomst krijgt u bij de balie uw sleutel terug met de QR-code op uw voucher. Ons shuttlebusje brengt u comfortabel naar uw auto.

nu ook met handige app

Extra makkelijk boeken

Met de app van Valet Parking Rotterdam Airport kunt u makkelijk uw persoonlijke account aanmaken. Met dit account kunt u makkelijk reserveren en altijd uw inzien of wijzigen.